Diskografija

Diskografija

Mjesto kojem vjeruješ feat. Renata Sabljak (single)

“Mjesto kojem vjeruješ” snažna je rock balada otpjevana u suradnji s nevjerojatnom Renatom Sabljak koja je još jednom pokazala koliko vješto žonglira među različitim žanrovima i koliko joj dobro odgovara rock zvuk!
Kako je došlo do suradnje, objasnio je pjevač benda Toni Šuperina.
“Bruno (Mičetić, op.a) je uvijek htio napraviti duet s Renatom, a i svi u bendu joj se divimo kao potpunoj glazbenici pa nitko nije bio sretniji od nas kad je Uršula Tolj jednom prilikom rekla da ima napisanu baš jednu takvu pjesmu! Čuli smo prvih deset sekundi pjesme i zaključili da je to to! Pjesmu smo snimali preko ljeta, kad je Renata bila u mnogobrojnim obavezama i snimanjima (Tvoje lice zvuči poznato, mjuzikl…) i tad smo vidjeli zašto je toliko uspješna u svemu što radi. Njena pozitiva je potpuno zarazna, a profesionalnost i perfekcionizam vrhunski. Dovela je pjesmu na sasvim novu razinu!”
Autor glazbe za “Mjesto kojem vjeruješ” mladi je osječki glazbenik Dario Hleb, dok je za tekst zaslužna Uršula Tolj.
“Nakon jako lijepih tamburaških suradnji, baš sam priželjkivala jednu riječku, rokersku”, objasnila je Uršula, u posljednje vrijeme poznata, ne samo kao popularna televizijska voditeljica, već i kao sve prisutnija autorica pjesama. “Prijateljica me povezala s našim zajedničkim prijateljem Brunom Mičetićem iz benda, nakon čega se sve poklopilo… susreti s bendom, njihov novi album, moja inspiracija…”
Rezultat suradnje ovih vrhunskih glazbenika i autora svidio se i stručnom žiriju Zagrebačkog festivala! 22. siječnja Keops i Renata Sabljak pjesmu će izvesti na Zagrebfestu 2016.

“Mjesto kojem vjeruješ” nalazi se na albumu “Lice sudbine”, objavljenom za Dallas Records.